Jarní Restaurant Day Jeseník aneb starý autobusák zase ožije!

Další sousedský festival a karneval domácího jídla a pití se blíží. Pokud se ho chcete zúčastnit jako kuchař, už byste měli začít vymýšlet koncept Vaší restaurace a menu. Stoleček v parku? Pohoštění z kufru auta? Košík s jídlem spouštěný z prvního patra? Pojízdná kavárna na kole? Fantazii se meze nekladou! 

Na Restaurant Day v Praze nabízejí také různé organizace a spolky možnost amatérským kuchařům umístit si jejich stoleček uvnitř v jejich prostorech. Hosté tak zavítají i do míst, kam by se normálně podívat nešli (viz odkaz) a spolky mohou získat nové příznivce.
Co myslíte, najde se taková možnost i v Jeseníku? Napadá vás, kdo by mohl mít zájem oživit svoji školu, podnik, centrum?

Ještě lepší atmosféru při ochutnávání všelijakých dobrot na Restaurant Day slibuje poslech dobré hudby! Tentokrát se můžete těšit na výborné jesenické kapely (Časy vystoupení jsou orientační):
- Horská kapela Pavla Plháka (od 11 hodin)
- Plán B (od 10 a pak od 12 hodin) https://www.facebook.com/kapelaplanB

Pokud přemýšlíte o alternatvním umístěním své restaurace, nezapomeňte na to upozornit své hosty - nejlépe, že svou restauraci zaznamenáte do mapy www.maplantis.com/map?event-map=54f32496ec7d8b4cc634272a. Také o sobě napište na Facebookové stránky www.facebook.com/RestaurantDayJesenik.

Veselé plánování, hezké jarní dny a brzy naviděnou!

Za Restaurant Day Jeseník, Martina Seidlerová