Pro kuchaře a kuchařky se nabízí možnost otevřít si svou jednodenní restauraci před Albertem v Jeseníku

SNÍTE O TOM MÍT SVOU VLASTNÍ RESTAURACI?
TAK SI JI OTEVŘETE!
Kuchaři a kuchařky!
Přinést si svůj stoleček s jídlem můžete už nejen na náměstí Svobody, ale také před prodejnu Albert, a oživit tak i tento prostor. Hosté zároveň budou moci navštívit více míst a ochutnat více dobrot.

K dispozici Vám bude předzahrádka kavárny Coffee Natura Bar, kde je místo pro 5-10 stolečků (záleží na velikosti). Stůl si přineste svůj, vodu a elektřinu budete moci využívat. Restauraci si otevřete nejlépe ráno, kdy přijdou lidé nakupovat a budete je tak moci nalákat na Vaše dobroty. V případě zájmu si rezervujte místo na emailu b.goldcoffee@gmail.com, kapacita je omezena. Nezapomeňte svou restauraci propagovat va Vašich fb stránkách, přidat pozvánku i tady a pozvat všechny svoje známé! Hodně štěstí!

Pokud jste si pro svou restauraci našli lepší místo, super nápad, je to jen na vás, kde si stánek otevřete! Jen o tom informujte ostatní: na svých FB stránkách, na stráknách Restaurant Day Jeseník, a prostřednictvím aplikace na stránkách www.Restaurantday.org - aby vás ostatní našli! Pokud nevíte, jak svou restauraci do aplikace zadat, napište si o radu přes formulář na
https://restaurant-day-jesenik.webnode.cz/