Užitečné rady pro účastníky

  • Pokud by se Vás někdo z úřadů ptal, co děláte, vysvětlete jim koncept Restaurant Day, který najdete tady. Řekněte jim, že jde o sousedskou společenskou a kulturní akci, která je nezisková, že jde především o zábavu a setkání s ostatními milovníky dobrého jídla a pití, a že ceny za občerstvení, které nabízíte, jsou dobrovolné. Určitě od Vás nějakou dobrotu zkusí a myslím si, že bez příspěvku neodejdou. Pokud pořádáte akci pro radost a v pohodě strávené společné chvíle se sousedy a spoluobčany, je všechno v pořádku.
  • Pokud se rozhodnete poskytnout prostor (již zavedenou restauraci, klub, prostor před obchodem, ...) dalším restauratérům, napište také, prosím, na rdj@hotmail.cz, nebo o této možnosti napište komentář na facebookové stránky www.facebook.com/RestaurantDayJesenik
  • Pokud s účastníte Restaurant Day v zimě, nezapomeňte se teple obléct! Pokud máte, vezměte si s sebou na ohřívání malý kotlíkový gril, nebo něco podobného. Jednak se u něj můžete zahřát vy i hosté, jednak na něm můžete ohřívat vaše pohoštění. Nezapomeňte na bezpečnost práce z ohněm a na to, že v případě poškození majetku města za něj nesete osobní zodpovědnost pouze Vy sám/sama. Po akci po sobě ukliďte. Využijte kontejnerů na třízený odpad.
  • Pokud máte další dotazy a nápady, napište mi na již zmiňovaný email.