Restaurant Day v Jeseníku dopadl skvěle!

Měli jsme krásné počasí a přišla spousta lidí všech věkových kategorií, všichni si domácí speciality vyrobené jednodenními restauratéry velmi pochvalovali. Zpráva o akci se šířila Jeseníkem rychle a přicházeli další lidé, aby ochutnali to, co jim známí doporučili.
Všem se nápad Restaurant Day moc líbil a starý autobusák zase ožil, byla radost pohledět na spokojené lidi.

Měli jsme možnost ochutnat dýňovou a zabijačkovou polévku, tlačenku a výborné domácí klobásky, guláš, bramborovou buchtu, skvělé flambované palačinky, mexické kuře, delikatesy řecké kuchyně, domácí čokoládové pralinky a lanýže, zamilované muffiny a srdíčka, a mnoho dalšího!

Všechny dobroty byly brzy snězeny a vypity! Doufáme, že v květnu, na dalším Restaurant Day přijde více kuchařů, ať je co ochutnávat...

 

Ve 2 odpoledne přišli i muzikanti a zahráli k poslechu i tanci na tahací harmoniku a na kytaru české hezké. Nakonec hudebníci slíbili, že příště vezmou celou kapelu!

 

Více informací a fotky z akce najdete na Facebooku: https://www.facebook.com/RestaurantDayJesenik

 
Pár komentářů návštěvníků, které napsali na Facebookové stránky:
Myslím, že se tam událo něco "výjimečného" - ukázalo se, že i v Jeseníku lze uspořádat aktivitu ryze "občanského" a "sousedského" charakteru a že ani o víkendových dnech nemusí být centrum Jeseníku pusté, prázdné a smutné....
 
“Dnes to bylo příjemné setkání, děkuji všem, kdo "to spískali" a zúčastněným minirestauracím rovněž byli jste skvělí !”
 
“Nezbývá než závidět Jeseníku.”
 
“No vida a pak ze to nejde MIMO Prahu.”
 
Přidávám také odkazy na stránky, kde se hovoří o Restaurant Day Jeseník- Jeseník se tak zařadil mezi jedno z prvních 5ti měst, kde se Restaurant Day uspořádal v celé ČR. A troufám si říct, že jsme byli druzí největší po Praze! Opravdu, akce měla obrovský ohlas a jsem za to moc ráda...!
 

 

Mějte se hezky a těšte se na další novinky!

Já se těším na další vaše komentáře a nápady, jak příště akci udělat ještě o trochu lépe! Posílejte je pomocí formuláře na hlavní stránce.

mar