Restaurant Day uprostřed pandemie

Milí fanoušci Restaurant Day Jeseník,
současná situace ohledně pandemie COVID-19 stále vyžaduje, abychom byli opatrní a ohleduplní. Proto zůstává aktuální výzva, kterou sdílel globální tým Restaurant Day:

Ahoj komunito okolo Restaurant Day!
Především si přejeme, abyste byli vy, vaše rodiny i vaše komunita silní, zdraví, v bezpečí a měli se dobře.
Sledujeme zprávy a informace týkající se COVID-19 a vnímáme, jak extrémní dopad to má na pořádání akcí a jak velkou výzvou jsou omezení pro společenská shromáždění, jenž je také samotným jádrem hnutí Restaurant Day.
Zatímco osobní setkání zatím nejsou možná, moderní technologie nám umožňuje zůstat v kontaktu - jen v tom musíme být trochu kreativní!
Vyzýváme vás, abyste si uvařili své oblíbené recepty (vaření má terapeutické účinky!) a buď zachytili zážitek z vaření na videu (ukažte nám, jak připravujete pokrmy s vaším rukopisem), nebo udělejte pár fotek z průběhu přípravy a pak hotových jídel a sdílejte je s online komunitou Restaurant Day (s hashtagy #RestaurantDay a #RestaurantDayJesenik).
Pokud můžete své kulinářské výtvory bezpečně sdílet s nějakým člověkem, který pomáhá v této složité situaci ve vaší komunitě v první linii - dejte jim darem vaše jídlo, abyste jim poděkovali za jejich službu.
Vyzýváme vás, abyste zůstali věrni myšlence Restaurant Day, ale abyste tak učinili z domova, abychom z této pandemie mohli vyjít dříve.
Prosíme, zůstaňte v bezpečí, zůstaňte doma, zůstaňte u vaření a připojeni!
Globální Tým Restaurant Day